Nu har vi öppnat

Nu har vi öppnat vårt café. Vi har billigt fika och här kan du låna böcker gratis. Vi kommer att ha öppet måndagar till torsdagar 10 -15. Alla som bor i Torvalla är hjärtligt välkomna in till oss och ta en god fika. Har du ideér på vad du vill ha för aktiviteter eller tjänster här i Torvalla? Vi är till för dig. Du kan gärna lämna en kommentar här på bloggen. Välkommen till oss.Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

PRO i Torvalla besökte oss

Idag kom PRO i Torvalla och gjorde ett besök hos oss. Vi har tidigare kikat in hos dem så nu var det deras tur att besöka oss. Under fikat så frodades ideer om hur vi tillsammans kunde samarbeta, vad de kunde tänkas finnas för behov för äldre här i Torvalla och lite andra matnyttiga saker. En mycket trevligt och givande fika stund.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Ytterligare lite utbildning

I måndags var det dax för ytterligare utbildning för oss om ABF och folkbildning. Som vanligt höll vi till i ABFs lokaler inne i stan. Även denna gång höll Lotta i det hela. Det är viktigt att vi utbildar oss så att vi vet vad för verksamhet som bedrivs och vad folkbildning är. Dessa kunskaper kommer vi att ha nytta av i vår verksamhet i Torvalla. Tack och bock för det.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Vår nya medarbetare

Vår nya medarbetare E började här idag i vår gemenskap. Han berättade om sin bakgrund och vad han jobbat med tidigare. Så nu har vi fått ytterliga resurser här vilket känns fantastiskt.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

ABF på besök hos oss

I torsdags fick vi besök av personalen på ABF JH. De ville komma och hälsa på oss för att se hur lokalen ser ut. Helt enkelt ett studiebesök. Det är vi glada för. En trevlig träff och kul att få visa upp vår lokal för dem.


Foto: Anders

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Här är vi som jobbarHär är några av oss, Stefan och Anders. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Caféet öppnar 20 maj

Vi kör igång med vårt café den 20 maj. Det blir en liten smygpremiär. Vi kommer att ha billigt fika och alla boende i Torvalla är hjärtligt välkomna in till oss. Vi öppnar klockan 10 och stänger klockan 15. Dessa tider kommer att bli våra öppettider framöver. Vill du ha andra tider när vi ska ha öppet? Lämna en kommentar här så blir vi glada.Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Träffade PRO i deras lokal

Vi tog en promenad i solen upp till PROs lokal som finns vid Torvalla centrum. Tillsammans med den trevliga styrelsen pratade vi om hur vi kunde samarbeta kring olika aktiviteter. Många intressanta förslag kom upp. Så nu har vi knytit kontakt med den första organisationen här i Torvalla. Nätverket utökas som ni ser. Här utanför vår lokal skiner solen fortfarande vilket känns bra.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

RSS 2.0