Aktiviteter för invandrarkvinnor

Idag fick vi fint besök av P som ska jobba med aktiviteter för invandrarkvinnor i Torvalla. Det här en av våra planerade aktiviteter för Mötesplats Torvalla. Spännande som den.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Målarkillarna i action

Vad golvet blev fint när de kört över med en riktig golvmaskin. Glansigt och fräsht. Känns som att vi fått ett helt nytt golv. Trevligt,trevligt. Våra killar har nu börjat med att fixa till väggen med tvättning och målning. Väggen kommer att bli riktigt fin. Där kommer vi ha lite utställningar. Så här i lokalen händer det saker hela tiden.


Vi håller på att fixa väggen. Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Mer kunskap åt oss

I dag var vi upp på ABF JH för att förkovra oss i en utbildning om folkbildning. Toppen att ha i ryggsäcken för oss som jobbar med projektet. Lotta från ABF JH höll i det hela. Lite av det vi serverades var om vilka studieförbund som finns i vårt avlånga land, vad ABF har för inrikning, hur man jobbar och vad skillnaden är mellan folkbildning och utbildning. Inte så lätt för alla att kunna skilja på det. Bjuder på lite bilder från dagen. Håll till godo.


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Första dagen i nya lokalen

Här är lite bilder från första dagen i vår nya lokal som ligger på Blåhammarvägen. Den 19 april var vi där. Vi alla tyckte det var så spännande att få se hur det såg ut så vi kunde börja att aktivera våra huvuden. Ideerna om hur vi ska inreda och fixa flödade. Vi fick också besök av ordförande i den lokala Hyresgästföreningen så vi fick reda på vad vi fick göra och inte göra i lokalen. Det är nämligen deras lokal vi får använda. Tack och bock säger vi. Vad tycker ni bloggläsare?


Foton: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

RSS 2.0