Torvalla Dagen går framåt

Idag har vi jobbat med saker inför Torvalla Dagen den 28 augusti. Vi har suttit med telefonluren mot örat och en del mail har sänds iväg. En ny sponsor har tillkommit. Det är Coop Nära i Torvalla som är så generösa med en vinst till tipspromenaden. Ett presentkort på hela 500 kronor.Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Delfinpyssel för barnen

I Tisdags var det barn här i lokalen. Lotta berättade om sitt möte med delfiner. Sedan blev det pyssel. De fick göra delfiner i papper som de satte på rep. En trevlig förmiddag för barnen.


Foto: Anders

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Sommarlovs kul i Torvalla

Möte med Delfiner
Berättarstund och delfinpyssel. Lotta Forsberg har simmat med vilda delfiner och berättar om delfiner och sina möten med dem, till bilder och delfinljud. Sedan blir det delfinpyssel.
Tisdag 15/6 kl 9.30 - 11.30
Onsdag 23/6 kl 9.30 - 11.30

Bland älvor och troll
Berättarstund och pysselverkstad
Lär dig mer om hur älvor,troll och jämtlländska vittra lever. Efter berättarstunden blir det troll och älvpyssel.
Onsdag 16/6 kl 9.30 11.30
Tisdag 22/6 kl 9.30 - 11.30

Pyssel verkstad
Vi gör somarpyssel, målar och klipper. Fritt pysslande. Bara den egna fantasin sätter gränserna.
Torsdag 24/6 kl 9.30 -  11.30Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Studiebesök till Sundsvall

I Torsdags tog vi bussen till Sundsvall. Vi skulle på några studiebesök till några sk. sociala företag. Det första var ett som heter Prio 1. De driver en secondhandaffär. Stora och rymmliga lokaler hade de och vi fick veta hur de startade och hur verksaheten bedrivs. Det andra var Team Heffner som bland annat erbjuder städning. de har också ett projekt där de ska klottersanera ett centrum. Slutligen besökte vi Grönborgs textil & handtryck. De trycker och skapar olika tryck på textilier so de sedan säljer i sin affär.  En mycket givande dag för oss alla.


Foton: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

RSS 2.0